дом Общество За възрастните с любов: Зарадваха дамите в Дома за стари хора с...

За възрастните с любов: Зарадваха дамите в Дома за стари хора с нови прически

2
ДЯЛ

Дамите в Дома за стари хора „ Д-р Стефан Смядовски” в Шумен се похвалиха с нови прически. Разкрасителните  процедури направиха майстор-фризьор Виолета Жечева и курсисти по фризьорство в Центъра за професионално обучение към Шуменска търговско-промишлена палата.

Иницативата доказва за пореден път, че красотата няма възраст. „ Доставяте на хората радост, удоволствие и прекрасно настроение! Бъдете живи и здрави! Пожелаваме Ви професионални успехи!”, благодариха от своя страна от социалната институция. Домът в Шумен се слави с изключителната семейна обстановка, която потребители и служители създават с години.
Снимки: Дом за стари хора „Д-р Стефан Смядовски”
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаловиха иманяри от Велики Преслав с антични предмети
Следваща статияСпират движението по част от улиците “Добруджа” и “Съединение” за уикенда

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here