дом Здраве Затягат противоепидемичните мерки и в община Никола Козлево

Затягат противоепидемичните мерки и в община Никола Козлево

0
ДЯЛ

Противоепидемичните мерки в община Никола Козлево се затягат. След установяване на огнище на COVID-19 в село Изгрев и случаи на инфектирани в Климент и Тъкач, по предписание на РЗИ-Шумен, от днес – 12 май до 25 май на територията на община Никола Козлево се забранява организирането на сватбени тържества. Затварят се пазарите с изключение на на тези, които предлагат селскостопанска продукция.
Задължително е носенето на маска в закрити обществени пространства и магазини. В сила е и спазването на физическа дистанция, както и ограничението за събиране на повече от двама души на открити пространства.
Заповедта на кмета Ешреф Реджеб влиза в сила незабавно и важи за всички населени места на територията на община Никола Козлево.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДПС дари 300 литра медицински спирт на МБАЛ-Шумен
Следваща статияПрокуратурата разследва случая с тежко раненото момиче на хиподрума в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here