дом Общество Затвориха опасната пасарелка на „Марица“

Затвориха опасната пасарелка на „Марица“

0
ДЯЛ

От днес, 4 април, сряда, пасарелката, която свързва ул. „Марица“ (в частта срещу ул. „Божур“) с ул. „Панайот Волов“, се затваря за движение на пешеходци. Ограничението се налага заради пропадане в южната част на съоръжението. С цел осигуряване на безопасността на гражданите в момента се поставят преградни пана, които да възпрепятстват преминаването по моста. Експерти от общината още в понеделник са направили оглед на мястото и предвидените строително-ремонтни работи ще започнат след Великденските празници.
От Общинската администрация отправят предупреждение към гражданите да не се опитват да прескачат високите заграждения, защото преминаването по пасарелката е опасно.
Както 24shumen.com вече писа, мостът в близост до 5-ти Полк е пропаднал с близо 20 см за няколко дни. За това алармираха в редакцията живущи на улица „Марица”. По думите им съоръжението е започнало да пропада с бързи темпове след обилните снегове. В близост до моста се намира новоизградена детска площадка, към която през моста ежедневно преминават майки и деца.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед акция на полицията: Трима загазиха заради безакцизен тютюн
Следваща статияДПС усилено учредява структури в община Хитрино

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here