дом Общество В неделя: Затварят за движение „Цар Освободител“

В неделя: Затварят за движение „Цар Освободител“

4
ДЯЛ

Временно се затваря за движение на автомобили ул. „Цар Освободител“ в участъка от ул. „Климент Охридски“ до кръстовището с ул. „Панайот Волов“ за времето от 7.00 до 16.30 часа на 22 октомври, неделя.
Временната организация за движение се налага заради извършване на планирано подрязване на клони и намаляване на височината на дърветата. Промяната ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.
За целта улицата трябва да бъде освободена от паркирали автомобили. От Общината приканват живеещите в района и гражданите на Шумен за съдействие, като не паркират и не преминават по улицата с автомобилите си, докато не приключат дейностите по оформяне на короните на дърветата.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДОСТ е раздавал предизборно пакети с храни в Шумен, Цацаров поиска закриването на „Асоциация Бату платформ“
Следваща статияПолицаи обискират къща в Салманово

4 КОМЕНТАРИ

  1. Ей на времето Максимчо изряза дърветата около пазара а тоя кмет докато не ги изреже всичките няма да се спре

  2. Ако е преценено от специалисти, че тези дървета и клони са опасни за хората, по-добре да ги окастрят или премахнат. Утре ще се стовари нещо върху главата на минувач или автомобил, тогава пак кмета ще плюем.

  3. За трети път ми се струва, че ще кастрят точно в този участък. ДАНО този път подкастрят лееекичко върбата ( ще ме извините, ако не познах какво е дървото ), което би повишило видимостта на участниците в движението!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here