дом Общество Засилени полицейски мерки за сигурност за Великден, пазете се от обирджии и...

Засилени полицейски мерки за сигурност за Великден, пазете се от обирджии и джебчии

0
ДЯЛ

През четирите почивни дни ще има засилени мерки за сигурност, целта на които е да осигурят сигурността на гражданите, обществения ред и безопасността на движението. Полицейски служители са провели срещи с представители на църковните настоятелства. Заострено им е вниманието при наличие на хора със съмнително поведение, съмнителни моторни превозни средства, паркирани около храмовете и съмнителен багаж да подават сигнал в съответните дежурни части към полицейските управления. Служители на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ извършват проверки в храмовете на територията на областта. Провеждат се инструктажи и са дадени указания за действия при възникване на инцидент.
От ОД на МВР припомнят на гражданите да се пазят от джебчии. Тези, които ще отсъстват от домовете си през празничните и почивни дни да заключат дома си и да не оставят отворени тераси и прозорци. Съобщете на съседите си, че ще отсъствате и ги помолете да бъдат по-бдителни. Ако забележат непознати или хора със съмнително поведение да подадат незабавно сигнал на телефон 112.
В малките населени места ще се проведат полицейски операции за недопускане на престъпни посегателства. От Полицията препоръчват на стопаните да бъдат внимателни и предпазливи при контакти с непознати, които се представят за търговци. Призовават водачите да спазват Закона за движение по пътищата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПразнични концерти за Великден в Шумен, вижте къде и кога
Следваща статияВ люлката на християнството: Масово кръщене в Голямата Базилика

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here