дом Общество Заради измама спират кампанията за събиране на капачки в Шумен

Заради измама спират кампанията за събиране на капачки в Шумен

0
ДЯЛ

Кампанията, която запали шуменци да събират капачки в името на апаратура за родилното отделение бе прекратена. Това съобщиха от Фондация „Нашите недоносени деца” . От там съобщиха, че в края на предната кампания и след предаването на капачките се разбира, че недобронамерени хора са пробутали пластмасов материал, който не е от същия материал като капачката.
„От това се стигна до там, че все още нямаме плащане на предното количество, защото голяма част от предадената суровина е брак. Фондация „Нашите недоносени деца” закупи нужните медицински изделия за отделението, за да не отлагаме още във времето процеса на финализиране на кампанията. В крайна сметка добре, че бяха те, за да не останат усилията на всички ни напразни и да нямаме никаква апаратура. Благодарение на тази фондация и преди няколко години се дари кувьоз за шуменската болница“, информираха координаторите.
Очакваното плащане се равнява на стойност един педиатричен ларингоскопски сет и 5 броя теглилки за новородени.
Поръчката е направена и нашите малки шуменски бебета ще могат да се възползват от придобивката в най-скоро време.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрекъсвания на тока във вторник
Следваща статияПредвиждат промени в отчитането и плащането на ВиК услугите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here