дом Общество Започна разширяването на бул. „Преслав“, облекчават трафика

Започна разширяването на бул. „Преслав“, облекчават трафика

0
ДЯЛ

Тече ремонтът по бул. „Преслав“ в близост до Езиковата гимназия и СУ“ Йоан Екзарх Български“. Булевардът ще бъде разширен и ще се изградят парко места, както и места за почивка. От Общината са категорични, че с това разширяване ще се облекчи трафикът по един от най-натоварените булеварди в областния град и ще се намалят предпоставките за пътни инциденти. Също така ще бъде изградена нова ограда на едно от училищата и на тенис корта.
Кметът на града Любомир Христов сподели пред журналисти, че са имали проблем с един силов кабел, който е трябвало да бъде преместен. Това е забавило извършването на ремонтните дейности, които ще продължат до март 2018 година.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИнтерактивни дъски, компютри и нова спортна площадка за Математическата гимназия в Шумен
Следваща статияАло измамници атакуват шуменци, от полицията организираха превантивни беседи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here