дом Общество Започна приемът на документи за медицински сестри и акушерки в Медицинския филиал

Започна приемът на документи за медицински сестри и акушерки в Медицинския филиал

0
ДЯЛ

Започна онлайн приемът на документи за специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“ във филиала в Шумен на Медицинския университет – Варна. Крайният срок е 24 юни, съобщиха от администрацията на висшето учебно заведение. Оттам уточняват, че онлайн подаването на документи е удобна безплатна опция, не се дължат допълнителни такси, освен тези на изпитите.
Документи могат да се подават и на място във филиала на ул. „Васил Априлов“63.
11 и 12 юли са датите на курса по биология, за който е необходимо допълнително записване.
За първи път в Медицинския университет във Варна ще се приемат студенти по специалността „Кинезитерапия“ с образователно-квалификационна степен „бакалавър“.
Подаването на документи за кандидатстване ще бъде изцяло онлайн. Кандидат студентите за тази специалност полагат изпит по биология на 16 юли.
През учебната 2020/2021 г. ще бъдат приети 20 студенти, за които се предоставя държавна издръжка за обучение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец катастрофира край Драгоево, оказа се пиян
Следваща статияПредложение: Община Велики Преслав да кандидатства в помощ на ученици

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here