дом Общество Започна есенният панаир във Върбица

Започна есенният панаир във Върбица

0
ДЯЛ

С тържествено шествие започна есенният панаир във Върбица. На събитието присъстваха кметът на общината инж. Мердин Байрям, председателят на Общинския съвет Кадир Хасан, общински съветници и кметове на населени места, деца, ученици, пенсионери, граждани и други гости. На сцената, построена специално за тържеството, се изявиха децата на ДГ „Славейче“ и самодейките от певческата група към Клуб на пенсионерите „Герила“ която е лауреат на множество награди от областни и републикански формати.

С поздравително слово към присъстващите се обърна кметът на Върбица инж. Мердин Байрям, който поздрави всички с нова придобивка на града – Покритият пазар. Допълни още, че всяко обещание трябва да се спазва и самият той се стреми именно към това, стараейки се да работи с усърдие и стремеж в името на усмихнатите лица на своите съграждани, в името на красивите промени в любимия град, в името на тези, които утре ще бъдат достойни последователи на буквалното възраждане на нашата древна и млада Върбица!
Днес от 19:30 на сцената ще излязат невероятните сестри Диневи, които ще се погрижат за доброто настроение на всички присъстващи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗнаят ли малчуганите от ДГ „Дружба“ как да се движат безопасно? (снимки и видео)
Следваща статияСедат Кадир, бивш заместник кмет на Шумен: Държавата трябва да поеме детските такси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here