дом Общество Започна ваксинирането на служителите на ОДМВР-Шумен

Започна ваксинирането на служителите на ОДМВР-Шумен

0
ДЯЛ

Тази сутрин започна ваксиниране на служители на ОДМВР-Шумен срещу COVID- 19. това съобщиха от силовото ведомство в града.
Имунизацията е организирана от Медицинския институт на МВР. В областната дирекция е мобилен екип на МВР болница, който поставя първата доза на желаещите ваксина служители. Полицейските служите попълват декларация за информирано съгласие, преминават медицински преглед, и след това им се поставя ваксина.
Директорът на Областната дирекция старши комисар Ялчън Расим се ваксинира първи. „Смятам, че няма нищо по-важно от здравето на хората. Преминахме година със сериозни изпитания. Длъжни сме да пазим както нашето, така и здравето на близките си. Смятам, че това е начина да го направим- като си поставим ваксина, която да ни предпази от вируса. Надявам се да се върнем по-бързо към нормалния начин на живот“, каза старши комисар Ялчън Расим минути след като му бе поставена първата доза от ваксината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнуци рецитират патриотична поезия с баба и дядо във Велики Преслав
Следваща статияПредстои публично обсъждане на Плана за интегрирано развитие на Каспичан до 2027 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here