дом Общество Започват мащабни ремонти на улиците в Шумен

Започват мащабни ремонти на улиците в Шумен

1
ДЯЛ

Мащабните ремонти на улиците в Шумен започват от понеделник, 4 септември. В началото на следващата седмица ще се работи  по улица “Индустриална” в промишлената зона на града. Строителните дейности там ще се извършват в участъка от ул. “Дедеагач” до път I-7. Няма да се спира движението на автомобили и от общинската администрация призовават шофьорите да спазват  временната организация и вертикалната сигнализация, която ще бъде поставена, докато текат ремонтните работи.
В списъка за ремонтно-възстановителни дейности за 2017 година са предвидени 40 улици в Шумен и  кварталите „Мътница“, “Макак” и “Дивдядово”. При допълнително възникнала необходимост ще бъдат включени и нови улици. Ще се работи на местата с нарушена настилка, като на най-компрометираните участъци ще се направи машинно преасфалтиране, което ще гарантира по-голяма дълготрайност на извършените ремонти. От миналата година общината въведе изискването за двугодишна гаранция към пътно-строителните фирми, с които сключва договор за рехабилитация на уличната мрежа.
Автомагистрали “Черно море” ще извърши аварийните ремонти на уличната мрежа в Шумен и кварталите „Дивдядово“, „Макак“ и „Мътница“. Поръчката е на стойност 720 000 лева, като ремонтните дейности ще продължат до изчерпване на предвидените средства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБез дипломати на молитвата в Томбул джамия за Курбан байрам
Следваща статияКъсо съединение запали навес на къща в село Златар

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here