дом Общество Започват масови проверки за паркиране върху тротоарите, глоби грозят нарушителите

Започват масови проверки за паркиране върху тротоарите, глоби грозят нарушителите

0
ДЯЛ

Зачестяват случаите на паркиране на леки автомобили върху новоизградените тротоари в квартал „Тракия“, ул. „Съединение“ и ул. „Тича“, които се реновират по проектите, включени в Инвестиционната програма на общината със средства по ОП „Региони в растеж“. Това съобщиха от пресцентъра на Общинска администрация в областния град.
Най-много нарушения са установени от екипите на контролните органи на Община Шумен, които работят след 17.30 часа. Само за една вечер са съставени 12 акта на водачите на автомобили.
От Общинската администрация призовават водачите на превозни средства да опазват изградените общински обекти, да не престояват и да не паркират автомобилите си върху новоизградените тротоари. От там припомнят, че според нормативните уредби – Закон за движението по пътищата и Наредба №1 за поддържане и опазване на обществения ред в община Шумен, подобни нарушения се наказват с глоби от 50 до 200 лева.
През следващите дни ще има засилени проверки за неправилно паркиране в целия град.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБюджет 2017: Финансовата година е приключена без просрочени задължения
Следваща статияШуменски съдия ще свири мача „Лудогорец“ – ЦСКА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here