дом Криминале Закопчаха двама да шофират надрусани, в ареста са за 24 часа

Закопчаха двама да шофират надрусани, в ареста са за 24 часа

0
ДЯЛ

Около 21.48 часа на 6 април на ул.“Владайско въстание“ в Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил Пежо 307 с търговищка регистрация. Зад волана бил К.М./34г./ от село Буйново, обл. Търговище. Тестван е с дръг тест. Отчетено било наличие на амфетамин и метамфетамин. Водачът не е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в РУ- Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ ал. 3 от НК е образувано бързо производство.

Час по-късно за проверка на същото място в града бил спрян водач на Ауди „А4“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 25-годишният местен жител Н.Н. Водачът бил тестван за шофиране след употреба на наркотични вещества. Тестът отчел положителна проба на наличие на канабис. Не е дал кръвна проба за анализ.
Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен за шофиране след употреба на наркотични вещества. Започнато е бързо производство за извършено престъпление по чл. 343 „Б“ ал. 3 от НК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБезотговорен се хвана на „работа“, подкара трактор без книжка
Следваща статияПразнично: 3-ма шофьори се почерпиха и седнаха зад волана, единият – с 2,88 промила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here