дом Криминале Заключвайте вратите! Апаши задигнаха пари, дебитни карти и лични документи

Заключвайте вратите! Апаши задигнаха пари, дебитни карти и лични документи

0
ДЯЛ
24shumen.com

Две кражби са регистрирани на територията на област Шумен през последните 72 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на полицията.
Първият сигнал е за кражба на сумата от 2 500 лева от жилище в село Никола Козлево. Тя е извършена за времето от 07.30 часа до 22.00 часа на 21август. В жилището е проникнато през незаключена врата на тераса.
Извършен е оглед. Започнато е досъдебно производство. По случая работят служители на РУ Каолиново.
Неизвестен е откраднал от дом в квартал „Дивдядово“ 200 лева и мъжка чантичка с ключове за лек автомобил, дебитни карти и лични документи.
Кражбата е станала за времето от 22.30 часа на 20 август до 08.05 часа на следващия ден. Апашът е влязъл в жилището през незаключена врата.
Извършен е оглед. Започнато е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарите: Горяха сухи треви, храсти и отпадъци
Следваща статия73-годишен с 2,19 промила подкара „Рено“ и предизвика катастрофа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here