дом Криминале Задържаха 41-годишен рецидивист, насилил сексуално тийнейджърка

Задържаха 41-годишен рецидивист, насилил сексуално тийнейджърка

0
ДЯЛ

Районната прокуратура в Шумен задържа за срок до 72 часа Христо С. Той бил привлечен като обвиняем за извършени блудствени действия с 19-годишно момиче, като случаят е особено тежък – престъпление по член 150, ал. 3 от НК.
Утре, 3 януари 2018 г., прокуратурата ще внесе искане в Шуменския районен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 41-годишния мъж.
Престъплението, за което Христо С. е обвинен, е извършено на 24 декември 2017 г. Под предлог че ще помогне на младото момиче да поправи нещо в квартирата й, Христо е извършил сексуалното насилие.
Обвиняемият е осъждан два пъти за блудствени действия до момента. Изтърпял е ефективно наказание и бил освободен от затвора през 2014 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзмама?! Мъж се представя за диабетик, събира пари за лечение
Следваща статия„Алкомет“ отново с приз „TRUE LEADERS“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here