дом Криминале Задържаха 37-годишен шуменец, шофирал напушен

Задържаха 37-годишен шуменец, шофирал напушен

0
ДЯЛ

Шофьор подкара автомобила си, след като се напуши с канабис. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 19.35 часа вчера за проверка на ул.“Климент Охридски“ в Шумен бил спрян водач на лек автомобил „Опел Астра“ с шуменска регистрация. Зад волана бил местният жител С.В. на 37 г. Изяснено било, че управлява след употреба на наркотични вещества. Тъстът с дръг чек отчел наличие на канабис. Водачът отказал да ден кръвна проба за анализ.
Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По случая е образувано бързо производство.

През изминалoто денонощие на територията на ОДМВР- Шумен няма регистрирани пътнотранспортни произшествия. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 35 акта, наложени са 38 глоби с фиш. Сигнали за пожари не са получавани. Спасители са оказали съдействие за пренасяне на двама болни от жилищата им в Шумен до екипи на спешна помощ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрадец задигна 450 лева, 100 евро и мъжки часовник от жилище в Шумен
Следваща статияЕдин в затвора, друг с пробация за „мърши и помияри“ срещу граждани и полицаи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here