дом Криминале Задържаха 34-годишна рецидивистка, ограбила старица в Шумен преди 3 дни

Задържаха 34-годишна рецидивистка, ограбила старица в Шумен преди 3 дни

0
ДЯЛ

Криминалисти от РУ-Шумен установиха и задържаха извършителката на грабеж на 88-годишна жена. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Припомняме, че грабежът бе извършен на 10 ноември около 12.30 часа във вход на блок на ул. „Панайот Волов“. Във входа неизвестна жена издърпала от ръката й платнена торба, в която имало портмоне с 338 лева и лична карта. Потърпевшата дала описание. След активни действия вчера следобед “авторката“ била установена. За срок до 24 часа в РУ- Шумен е задържана 34-годишна жена, криминално проявена и осъждана. Направила самопризнания. Част от вещите на 88-годишната шуменка  са намерени и иззети. Работата по документиране на престъплението продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКъсо съединение на бойлер предизвика пожар
Следваща статияУдвоиха леглата в интензивния COVID сектор, 235 са хоспитализираните с вируса в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here