дом Криминале Задържаха 19-годишен, ограбил и убил жена в дуловското село Скала

Задържаха 19-годишен, ограбил и убил жена в дуловското село Скала

0
ДЯЛ

19-годишен младеж е задържан за грабеж и убийство на жена в дуловското село Скала. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.
Извършителят на тежкото престъпление е разкрит по горещи следи само за броени часове.
Разследването е проведено под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра.
Работата по случая е започнала веднага, след като на 7 май в 8.10 часа е получен сигнал, че 51-годишна жена е открита мъртва в дома й в дуловското село Скала. Разследващите установили, че по тялото на жената са нанесени 27 прободно-порезни рани. В спалнята на жилището имало разхвърляни вещи, дрехи, празни дамски чанти и портмоне. Криминалистите установили липса на пари и златни накити. Била открадната и колата на жената. Автомобилът е открит след катастрофа в съседното село Грънчарово. В него полицаите се натъкнали на откраднатите пари и златни бижута.
В издирването на извършителя се включили служители на РУ-Дулово, уведомени били и съседните областни дирекции.
Извършителят на тежкото престъпление е открит около 22.10 часа в дома на свой родственик в село Поройно.
Мъжът, който има криминалистически регистрации, е задържан с постановление на прокуратурата за срок до 72 часа. Привлечен е към наказателна отговорност за грабеж, придружен с убийство. Внесено е искане в Окръжен съд – Силистра за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.
Работата по разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Силистра.
24shumen.com 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия2 015 дози ваксини са поставени в Шуменско за 4 дни
Следваща статияЛабораторията към ВиК – Шумен изследва над 900 проби от вода на година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here