дом ТОП Задържаха тийнейджър, задигнал де що види

Задържаха тийнейджър, задигнал де що види

4
ДЯЛ

Полицейски служители от Смядово задържаха 15-годишно момче за домова кражба, съобщиха от Областната дирекция на МВР Шумен.
През месец март от частен дом в село Веселиново са били откраднати 3 900 лева, 200 паунда, мобилен телефон и музикален плеър.
За кражбата сигнализирала собственичката на имота, която е жител на Великобритания.
След проведените следствено издирвателни действия на полицията, бил заловен 15-годишен от същото село. В дома на апаша са открити 3485 лева, мобилният телефон и музикалният плеър.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДенонощието в цифри: 33 акта, 93 глоби с фиш, 1 ПТП и 2 пожара
Следваща статия„Стопираха“ краден автомобил, шофьорът го предаде доброволно на полицията

4 КОМЕНТАРИ

  1. Като пишете глупости, поне се подписвайте. Има фактологическа грешка в новината, проследете си източниците бе хора !!!!!

  2. Няма да е лошо преди да коментирате, да прочетете какво пише и кой е източникът на информацията. Ама явно и Вие сте като във вица: Чукча писатель, Чукча не читатель…

  3. Няма да е лошо преди да напишете нещо , да прочетете преса от полицията на ниво „четвърти клас“ – четене с разбиране… в него ясно пише: „За времето от месец март до 22 юни…“, някак си има около 4 месеца времеви период, ама щом сте си решили, че е станало през март… Няма да коментирам заглавието, дето жълтей, жълтей, чак кафеней 😉

  4. Да обиждате читателите си, влиза ли в трудовата ви характеристика или го правите на доброволни начала?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here