дом Криминале Задържаха пиян зад волана, почерпен дядо с отнета книжка подкара кола без...

Задържаха пиян зад волана, почерпен дядо с отнета книжка подкара кола без табели

0
ДЯЛ

Около 22.20 часа в събота за проверка на ул.“Захари Стоянов“ в село Царев брод бил спрян водач на „Пежо“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от местния жител В.В./57г./. Тестван бил с дрегер за шофиране след употреба на алкохол. Отчетени били 1,76 промила в издишания въздух. Водачът отказал да даде кръвна проба за анализ.
Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ от НК е образувано бързо производство.

Около 15.00 часа на 23 ноември близо до разклона за село Градище за проверка бил спрян водач на лек автомобил „Мицубиши Спейс Рънър“, който бил без регистрационни табели. Зад волана бил А.А./73г./ от Шумен. Мъжът не представил шофьорска книжка, а след справка станало ясно, че му била отнета след като бил установен да шофира след употреба на алкохол. Регистрацията на автомобила била прекратена също заради констатираното нарушение. Тестван бил с дрегер, отчетени били 1,15 промила алкохол в издишания въздух.
За извършено престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаши задигнаха 615 метра меден проводник, тарикат пък краде ток
Следваща статияКаруцар отне предимство на автомобил, озова се в болница със счупена глава

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here