дом Криминале Задържаха мъж, опитал да изнасили майка си

Задържаха мъж, опитал да изнасили майка си

0
ДЯЛ

Мъж опитал да изнасили майка си. Драмата се разиграла в жилището им град Каспичан вечерта на 6 февруари. Това съобщи trud.bg.
Мъжът вече бил съден за изнасилване. Това обаче не спряло маниакът да посегне и на 66-годишната си майка. Обикновено в сряда мъжът идвал да иска храна от майка си и тя обикновено му давала. Във фаталната вечер мъжът разбил вратата. Възрастната жена вече си била легнала, но като видяла какво върши синът и започнала да се брани. Мъжът обаче я нападнал с шамари и успял да я повали на земята. Опитал се да я изнасили, но жената успяла да се отскубне. Полугола, тя се добрала до полицията в Каспичан, но там нямало никого. Наложило се да подаде сигнал сутринта. След това служителите на реда задържали сина й. При ареста го открили да спи спокойно в леглото си.
Преди години жената пак се жалвала от сина си. Тогава била освидетелствана за домашно насилие.
Насилникът е арестуван. Наложена му е 72-часова прокурорска мярка. Повдигнато му е обвинение за опит за изнасилване. Ще бъде искана и постоянна мярка „задържане под стража“. Това обаче трябва да реши Районният съд в Нови пазар.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФермери от Украйна гостуваха в Община Каспичан
Следваща статияВремето остава облачно, с температури до 5 градуса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here