дом Общество Задържаха за 72 часа производител на дрога

Задържаха за 72 часа производител на дрога

0
ДЯЛ

Окръжната прокуратура в Шумен повдигна обвинения на 39-годишен мъж за това, че без надлежно разрешително е произвел, придобил и държал в дома си наркотични вещества с цел разпространение.
С постановление на наблюдаващия прокурор Н.С. е задържан за срок до 72 часа. Той е известен на органите на реда и е осъждан за присвояване, като присъдата му е влязла в сила в края на юни тази година. Досъдебното производство е започнато за престъпление по чл. 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс, предвиждащ лишаване от свобода от две до осем години и глоба от 5000 до 20 000 лева.
При действията по разследване на случая са иззети значителни количества амфетамин, метаамфетамин и марихуана.
Предстои Окръжната прокуратура да внесе искане за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража” спрямо обвиняемия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Автомагистрали“ вече има ново ръководство
Следваща статияЮсеин Шакир: Да надградим постигнатото в името на по-доброто бъдеще на страната ни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here