дом Криминале Задържаха за 24 часа двама мъже и една жена, държали се скандално...

Задържаха за 24 часа двама мъже и една жена, държали се скандално с полицаи

0
ДЯЛ

Трима са задържани в полицейския арест след грубо нарушаване на обществения ред и отправяне на обиди към полицейски служители.
Около 16.50 часа на 27 октомври за проверка на ул.“Съединение“ близо до пл. Александър Стамболийски в града за проверка водач на лек автомобил „Ауди“А3 с шуменска регистрация. Зад волана била Ж.И./29г./. Не представила свидетелство за управление. След справка било изяснено, че е правоспособна.За неносене на документа й е наложена глоба с фиш. В автомобила пътували още трима- двама мъже и жена, които по време на проверката се държали непристойно. След приключване на проверката и потегляне, пътниците показали неприлични жестове с ръце на униформените. Полицейският автомобил последвал „Ауди“-то. След като паркирал на ул.“Победа“ пътниците слезли и продължили да се държат неприлично. Отправили и закани. На място пристигнал екип от Охранителна полиция. Установена е самоличността на тримата- И.И./32г./, С.И./26г./ и В.Р.- 32-годишна.
Задържани са за срок до 24 часа в РУ-Шумен за грубо нарушаване на обществения ред. Съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш задигна кредитна карта и пари от автомобил
Следваща статияНеизвестен потроши от бой двама пред шуменска дискотека

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here