дом Криминале Задържаха заподозрян за двойното убийство в Шумен

Задържаха заподозрян за двойното убийство в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Архив

Задържан е заподозрян за убийството на 68-годишната Янка Атанасова и 75-годишният й съпруг Георги Атанасов във вилната зона на Шумен в понеделник. Това съобщи електронното издание на вестник „Монитор“, позовавайки се на източник от адвокатските среди. Според информацията това е внукът на двамата убити – Георги. Заподозреният е студент в Шуменския университет и работи в строителството. Възможно е имотни спорове във фамилията да са причина за тежкото криминално престъпление.
За момента няма официална информация от полицията и прокуратурата. По неофициални данни задържаният е внук на семейство Атанасови.
24shumen.com припомня, че безжизнените тела на двамата съпрузи бяха открити от техни близки в семейната им вила в местността „Под манастира“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУдължава се срокът на обявената епидемична обстановка до 31 януари 2021 година
Следваща статияПандемията спаси кладенците! 24 месеца отсрочка за регистрацията!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here