дом Криминале Задържаха двама от търговищко село за иманярска дейност

Задържаха двама от търговищко село за иманярска дейност

0
ДЯЛ

Двама са задържани за иманярска дейност край село Бяла река, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен. Малко преди 15.00 часа на 8-ми март, полицейските служители от участъка във Върбица получили сигнал, че в землището на село Бяла река са забелязани двама мъже с металотърсачи. Предприети са незабавни действия, по време на които са установени двама мъже на 43 и 32 години от търговищкото село Могилец. В ползвания от тях автомобил „Фолксваген Голф“ с търговищка регистрация са намерени и иззети три металотърсачи, 11 обекта с вид на културно-исторически ценности между които 2 монети. Иззети са и пет ловни патрона 12 калибър.
Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав. За извършено престъпление по чл. 278 ал. 6 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТеч на газ и пожари в отпадъци вдигнаха огнеборците на крак
Следваща статияПиян нападна с нож полицаи в Смядово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here