дом Криминале Задържаха апаша, нападнал и задигнал златни пръстени от възрастна жена

Задържаха апаша, нападнал и задигнал златни пръстени от възрастна жена

0
ДЯЛ

След активна работа криминалисти от РУ – Шумен установиха и задържаха извършител на грабеж на три златни пръстена от 93-годишна жена. Случаят е от 27 септември, когато около 22 часа непознат мъж настигнал жената в междублоково пространство на бул.“Симеон Велики“ в града. Съборил я на земята и със сила й отнел три златни пръстена. Предприети са незабавни действия за установяване на извършителя, ръководени от прокурор от районната прокуратура в града. Седем дни след посегателството извършителят бил установен. За срок до 24 часа бил задържан Р.Ю./ 27г./ от Шумен. След извършено разпознаване грабителят бил безпогрешно посочен от потърпевшата.
Извършени са проверки в няколко заложни къщи в града. В една от тях са намерени два от трите златни пръстена на 93-годишната жена, а в друга бил намерен документ, че бил продаден третият. С постановление на прокурор Р.Ю е задържан за срок до 72 часа и приведен в Областна служба „Изпълнение на наказанията“- Шумен. Работата по документиране на престъплението продължава.
ОДМВР – Шумен отправя апел към гражданите да избягват да се придвижват по слабо осветени и безлюдни места в града в тъмната част на денонощието. Ако забележат някой със съмнително поведение веднага да подадат сигнал в полицията чрез телефон 112.
23shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКЗП погна онлайн магазините, засече нелоялни търговски практики
Следваща статияСпипаха 17-годишен с марихуана, откриха тютюн и цигари без бандерол в частни имоти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here