дом Криминале Забравен бързовар подпали жилище, горяха сухи треви и храсти

Забравен бързовар подпали жилище, горяха сухи треви и храсти

0
ДЯЛ
24shumen.com

На пет сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи в областта през последните 24 часа, съобщиха от ОДМВР-Шумен.
В 14.03 часа е приет сигнал за пожар в сухи треви на ул. “Цветан Зангов“ в Шумен. Към мястото на произшествието е насочен противопожарен екип. Огнеборците заварили да горят сухи треви и храсти. Погасени с помощта на 500 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
В 16.39 часа е приет сигнал за пожар в къща на ул.“ Владимир Вичев“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип. В апартамент на първи етаж, обитаван от 70-годишен мъж огнеборците установили, че има забравен бързовар включен в електропреносната мрежа. В пламъците са унищожени пералня, бойлер, мебели, шкафчета. Опушени са около 20 кв. м. стени. Пламъците са погасени с помощта на 300 л. вода. Жилището е спасено от опожаряване.
Екип на РСПБЗН- Шумен е оказал съдействие за пренасяне на жена от жилището й на ул. “Охрид“ до екип на спешна помощ в сутрешните часове на 30 март.
Погасени са още два пожара в сухи треви и храсти вчера. Огнеборци от Нови пазар са ликвидирали пожар в местността „Станата“ малко преди 20.00 часа, а пожарникари от участъка в Смядово са погасили горящи сухи треви и храсти до помпената станция в село Кълново с помощта на тупалки.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтварят детските градини и ясли от 5-и април, училищата – на 12-и април
Следваща статияПозиция на ПП ГЕРБ: Политическата борба в Шумен придобива все по-уродливи измерения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here