дом Прогноза за времето Жълт код за интензивни валежи дъжд и гръмотевични бури е обявен в...

Жълт код за интензивни валежи дъжд и гръмотевични бури е обявен в Шуменско

0
ДЯЛ

Жълт код е обявен в Шуменска и още 12 области в страната за вторник, 25 юни. В областите Велико Търново, Габрово, Ловеч и Враца кодът е оранжев, където на места в планинските райони количествата валеж ще достигнат 50-65 л/в.м.
В Шуменско пред следващото денонощие ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност, ще има интензивни краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Има условия и за градушки. Сумарни количества валеж на места до 30-35 л/в.м.
Очакваната максимална температура в областта е 29 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШанс за работа: Община Велики Преслав набира персонал за две социални заведения
Следваща статияДъжд и днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here