дом Прогноза за времето Жълт код за валежи от дъжд и сняг

Жълт код за валежи от дъжд и сняг

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Днес ще бъде облачно и ветровито, с валежи от дъжд и сняг. В Шуменска област е обявено предупреждение от първа степен за опасно време. Ще има валежи от дъжд, в планинските райони от областта – от сняг. Ще духа силен вятър от запад -северозапад и ще има условия за преспи и навявания. През първата половина от деня валежите ще са значителни, като очакваните количества са около 25 mm. Максималната температура в региона ще бъде около 4 градуса.
Жълт код за опасно време е обявен в още 18 области в страната – Силистра, Разград, Търговище, Русе, Велико Търново, Габрово, Плевен, Ловеч, Враца, Монтана, Видин, София-област, София-град, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик и Пловдив.
В планинските райони, Предбалкана, Лудогорието и високите котловинни полета снеговалежите ще продължат, а покрай Дунав и в източните райони валежите ще са от дъжд. Ще духа умерен, временно силен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 3 и 8 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови 4 374 случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 107
Следваща статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here