дом Прогноза за времето Жълт код в Шуменско за гръмотевични бури и интензивни валежи

Жълт код в Шуменско за гръмотевични бури и интензивни валежи

0
ДЯЛ

Последният работен ден от седмицата ще премине под жълт код в 24 области и оранжев – в 4.
Областите с код оранжево са Плевен, Ловеч, Габрово и Велико Търново.
На много места в Западна и Централна, а след обяд и в Източна България ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури. Ще има и градушки. Температурите ще се понижат още и максималните ще бъдат предимно между 19 и 24 градуса.
В Шуменска област е обявен жълт код за потенциално опасно време. Очакванията са за гръмотевични бури и локални краткотрайни и интензивни валежи в часовете след обяд и през нощта срещу събота (количества до 25-30 mm). Ще има условия и за градушки.
Максималната температура ще бъде около 22 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия293 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 8
Следваща статияНаселени места и райони без електрозахранване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here