дом Общество Жълт код: Бури, градушки и до 30 литра дъжд на квадратен метър

Жълт код: Бури, градушки и до 30 литра дъжд на квадратен метър

0
ДЯЛ

Жълт код за опасно време е обявен за съботния ден в Шуменска област. Очакват се краткотрайни, временно интензивни валежи, придружени с гръмотевични бури. Има условия за градушки. Очаквани количества валеж 20-30 л/кв.м.
Под жълт код са още 18 области в страната: София-град, София-области, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, Кърджали, Хасково, Стара Загора, Сливен, Велико Търново, Плевен, Русе, Търговище, Разград, Силистра, а в 5 области в Северна и Западна България е обявен оранжев код за опасно време.
С валежи, само на отделни места, а преди обяд и с повече слънчеви часове ще е в крайните източни райони. Максималните температури в цялата страна ще са предимно между 25° и 30°.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВАС отмени разпореждания за заличени дейности на Екарисажа
Следваща статияЧитател алармира: Огромни бездомни кучета завладяха тротоар, плашат минувачите