дом Наблюдател Жена търси изгубеното си куче, предлага 10 литра ракия възнаграждение

Жена търси изгубеното си куче, предлага 10 литра ракия възнаграждение

0
ДЯЛ

Собственичката на чаровния Оскар се обърна с нетрадиционен апел за помощ в социалните мрежи. Кученцето със смесен произход се е загубило преди повече от седмица в района на село Троица. Оттогава собственичката му не спира да го търси. Оскар е на почти две години, черен на цвят с бели лапички и кристално сини очи, наполовина хъски.
Обича да се разхожда и мрази да стои вързан – това го кара да плаче. Според нея, кучето не става за пазач и търси внимание. Оскар липсва повече от седмица, когато е избягал, за да гони разгонена женска.
„Кучето все още не е кастрирано, защото е осиновено тази пролет и беше стресирано, затова решихме да оставим това за есента”, съобщи за 24shumen.com, собственичката на животинчето.
Тя допълни още, че кучето е дружелюбно и любвеобилно. Не проявява агресия към никой, дори към кучета, които са агресивни към него. Няма никакво териториално чувство и рядко лае. Притеснената жена сподели, че не гони котки, но полудява, като види свободни кокошки и патки, затова може някой да го нарани. Наградата за този, който намери и върне Оскар, е 10 литра ракия. Ако някой има информация за мъника, може да се свърже с разтревожените му собственици на телефон 0896666319 – Гергана Страхилова.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБдителен гражданин осуети ало-измама за над 4200
Следваща статияСлед публикация на 24shumen.com: Запълниха дупката на ул.“Сан Стефано“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here