дом Общество Жега: Шумен подобри температурен рекорд от 1938 година

Жега: Шумен подобри температурен рекорд от 1938 година

0
ДЯЛ

Шумен подобри температурен рекорд в първия ден от месец юли. С подобряване на температурен рекорд започна месец юли в Шумен. 37,2 градуса е ударил живакът в областния град, съобщават от Метеорологичната станция. Статистиката сочи, че през далечната 1938 година е била измерена температура от 34,4 градуса.
Прогнозата за неделния ден в Шумен сочи, че времето ще остане топло, но градът се нарежда сред малкото в страната без обявен жълт код било за проливни дъждове и градушки или пък за опасни горещини.
33 градуса е очакваната максимална температура.
Захлаждане и значително понижаване на температурите ни очаква в първия ден от новата седмица. Вероятността да вали и прегърми е над 85%, а живакът ще падне до 26 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Каракачаните-черните хора с белите души“ гостуват на Регионалния музей
Следваща статияВнимание на пътя! Дупка зейна на бул. „Симеон Велики“ в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here