дом Криминале „Жаден и гладен“ задигна бутилка уиски и един хляб, прекара 8 месеца...

„Жаден и гладен“ задигна бутилка уиски и един хляб, прекара 8 месеца зад решетки

0
ДЯЛ

Мъж, задигнал еднолитрова бутилка уиски „Блек рам“ и хляб, се споразумя с прокуратурата за частично решаване на делото, по което бе обвинен.
Кражбата се случила в магазин „Милениум”, находящ се на ул.”Добруджа” №9, при която М.П. бил хванат на местопрестъплението, но вместо да предаде доброволно уиски-то и хляба, със зъби и нокти се опитал да задържи откраднатото.
В съдебната зала станало ясно, че това не е нито първата, нито втората кражба на М.П., поради което се сдобил с присъда от 8 месеца лишаване от свобода при строг режим на изтърпяване на наказанието. Наложеното наказание било изцяло изтърпяно към датата на одобряване на споразумението.
С пощенски запис от 3 август т.г. е била върната стойността на откраднатите стоки, които стрували общо 13,28 лв., или за бутилката алкохол – 12,49 лв. и за хляб „Стражица“ – 0,79 лв.
Крадецът ще трябва да плати и 95 лева съдебни разходи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОсми национален пленер по живопис ще се проведе на „Шуменско плато“
Следваща статия20 дни без вода: Спрените имоти в „Бялата пръст” пресъхнаха

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here