дом Общество Елхата на Шумен грейна, светлините запали Дядо Коледа (снимки и видео)

Елхата на Шумен грейна, светлините запали Дядо Коледа (снимки и видео)

0
ДЯЛ

Елхата на Шумен засия. Тържественият ритуал за откриване на Коледните и Новогодишни празници със запалване на градската Коледна елха се състоя тази вечер пред Държавно-кукления театър в областния град, на което присъстваха близо 2 000 души.
Кметът Любомир Христов приветства с „Добре дошъл“ добрия белобрад Дядо Коледа, който „запали“ светлините на елхата. Тя грейна в цялата си прелест за радост най-вече на стотиците малчугани, дошли на площада с родителите си, след което последва и внушителна празнична заря.
Присъстващите аплодираха бурно изпълненията на Детския танцов ансамбъл “Веселяче” при Общинския детски комплекс-Шумен, хор „Бодра песен“ и децата от клуба по устни хармоники, които бяха част от увеселителната празнична програма тази вечер.
Ангелските гласове на момичетата и артистичността при изпълненията им завладяха публиката и зарадваха много Дядо Коледа.
Час преди това площадът пред Коледната сцена бе преизпълнен с жители на града. Деца и родители се снимаха с приказните герои, част от празничната украса.


24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабрана за 90 дни: Без автомобили в горите на Шуменско плато
Следваща статияВажно! Вижте почивните дни по празниците и как трябва да се плаща извънредният труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here