дом Други Елен излезна на пътното платно, предизвика верижна катастрофа (обновена)

Елен излезна на пътното платно, предизвика верижна катастрофа (обновена)

2
ДЯЛ

Сигнал за произшествие на АМ“Хемус“ близо до Каспичан в посока към Варна e получен в 23.34 часа в неделя, съобщиха от полицията. На място са изпратени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Изяснено било, че на пътното платно на магистралата е излязъл елен и предизвикал верижна катастрофа с три леки автомобила- Рено със софийска регистрация, Сеат с великотърновска и Мазда с чужди регистрационни номера. Водачите на автомобилите били с леки охлузвания след инцидента, без опасност за живота. Служители на районната противопожарна служба са оказали съдействие за обезопасяване на пътния участък при отработване на произшествието.
Очевидци на катастрофата споделят в социалните мрежи, че гледката на пътя е била ужасяваща.
„Имаше две коли, аварирали, без светлини и ние тъкмо минахме, и трета кола с не по-малко от 120 км се вряза в тях…, пред едната кола имаше хора, ремонтираха я, защото беше с вдигнат капак…“ разказва свидетел на инцидента.
„Гледката беше много грозна, аз тъкмо минавах за Варна, като е станало ПТП-то, по платната буквално имаше човешки органи, наистина много грозна беше гледката“ допълва друг.
Имало е хора, които са слезли от колите си, за да кажат първа помощ, но са се стреснали от гледката и само са се обадили на спешен телефон 112, споделят още очевидци.

www.24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияХванаха зад волана трима, били с отнети книжки
Следваща статияТрима пияни шофьори на пътя, двамата от тях с рекордни промили алкохол в кръвта

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here