дом Общество Експерти от СИДП ще участват в изложението JAGD & HUND в Дортмунд

Експерти от СИДП ще участват в изложението JAGD & HUND в Дортмунд

0
ДЯЛ

Заместник-директорът на Североизточното държавно предприятие инж. Петър Ганев и ръководителите на държавните ловни стопанства в обхвата на предприятието ще вземат участие в най-голямото европейско ловното изложение в германския град Дортмунд. Изложението JAGD & HUND ще събере от днес до края на седмицата почитателите на лова, кучетата и природата от целият свят. С всяка изминала година броят на участниците в панаира се увеличава, като посетителите могат да се запознаят с новостите при ловната екипировка, оръжие и оптика, ловни кучета, ловни пътувания и туризъм, автомобили с висока проходимост и мн.др.
Тази година общият щанд от българска страна е подготвен от МЗХГ, ИАГ и ЮЗДП и е разположен на площ от 50 квадратни метра. На официалното откриване на изложението днес ще присъства зам.-министъра на МЗХГ Атанас Добрев, както и представители на шестте държавни предприятия. В българския павилион посетителите ще могат да видят трофеи от всички видове едър дивеч, които се среща в пределите на страната ни. Щандът е разделен на две, като в едната му половина Ути Бъчваров ще приготвя типични за балканската кухня специалитети с дивечово месо.
През миналата година подредбата на българския павилион беше дело на експертите от СИДП, които и сега ще представят пред посетителите възможностите за лов в областите Шумен, Варна, Търговище и Добрич. Благодарение на световните ловни изложения, в които участват експерти от предприятието, с всяка изминала година се увеличава броя на чуждестранните ловци, които избират България, за да ловуват знаейки, че със сигурност ще отнесат не един трофей в родината си.
Очаква се изложението JAGD & HUND да бъде разгледано от близо 100 000 посетители.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУ дома топло, навън – задушаващо: Шуменци отново дишат опасно мръсен въздух
Следваща статияЧетири пожара за едно денонощие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here