дом Криминале Екипи гасиха пожари в автомобил, контейнери за смет и сухи треви

Екипи гасиха пожари в автомобил, контейнери за смет и сухи треви

0
ДЯЛ

В неделя в 19.37 часа бил приет сигнал за пожар в лек автомобил „Опел Вектра“ с газова уредба. В село Сини вир бил насочен екип. След пристигане на ул. “Ивайло“ огнеборците установили, че причина за възникването на пожара е късо съединение в двигателя на автомобил. Пламъците са погасени с помощта на 500 л. вода. Автомобилът бил спасен от опожаряване.
Същия ден сутринта дежурните екипи са отстранили гнездо със стършели в село Овчарово, ликвидиран е пожар в сухи треви до стадиона във Велики Преслав, в отпадъци до язовира в село Мировци. За гасенето на двата пожара, които са без материални загуби са ползвани 3500 л. вода.
На 17 август дежурни екипи са реагирали на сигнал за пожар в контейнер за смет на бул. “Ришки проход“ в Шумен, който е без материални загуби, съдействали са за пренасяне на двама болни.
В петък дежурните екипи са погасили пожар в метален контейнер за смет на ул. “Съединение“ в Шумен, оказали са помощ за пренасяне на болен мъж и болна жена.
24shume.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт 1 октомври: Заявления за лечение в чужбина на деца и възрастни ще се подават в РЗОК
Следваща статияСпряха нерегистриран трактор на село

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here