дом Криминале Един шофира с 2,52 промила, друг – кола с чужди табели, трети...

Един шофира с 2,52 промила, друг – кола с чужди табели, трети – без книжка

0
ДЯЛ

37-годишен от село Ветрище е установен да шофира по улиците на Смядово след употреба на алкохол. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Проверката е извършена около 14.30 часа вчера на ул.“Захари Величков“. Полицейските служители спрели водач на лек автомобил „Шкода Октавия“ с шуменска регистрация. Зад волана във видимо нетрезво състояние бил 37-годишен мъж от село Ветрище. Тестван е с дрегер, който отчел 2,52 промила алкохол в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ.
Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав.

20-годишен жител на село Благово е установен да управлява автомобил с табели за друго превозно средство. Проверката била извършена около 11.00 часа вчера на ул.“Иван Вазов“ в селото. Проверен е водач на лек автомобил „Рено Еспейс“. При справка станало ясно, че си служи с регистрационни номера за лек автомобил ВАЗ 2101.

24-годишен мъж от село Стоян Михайловски е установен да шофира без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство. Проверката била извършена вчера в селото. Мъжът бил зад волана на лек автомобил „Фиат“. След справка станало ясно, че е неправоспособен и шофира в едногодишен срок от наказването му по административен ред.
По трите случая са образувани досъдебни производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВарненка задигна алкохол и продукти за 247 лева от магазин
Следваща статияТоварна кола блъсна тийнейджър на паркинг, счупи му гръден прешлен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here