дом Спорт Евро Купа: Футболното първенство, което няма край

Евро Купа: Футболното първенство, което няма край

0
ДЯЛ

Редица запалянковци се оплакаха, че животът без спорт е наистина много трудно преживяване. Освен това с прегледа на всички спортни заглавия, припомнянето на някои емблематични моменти и множеството репортажи, нуждата сякаш премина към някаква много зловеща форма на абстиненция, която започна да нанася по-тежки удари.
В средата на април най-вероятно мнозина щяха да насочат погледите си към Шампионска лига и да правят прогнози за следващия носител на трофея. Спортът никога повече няма да се смята за даденост и ако до този момент запалянковците са избирали какво да гледат и на кого да заложат, то с възобновяването никой няма да направи крачката назад.
За една голяма част от спортните почитатели, европейското първенство обаче никога не е спирало. Може да сте дочули някои хора в градския транспорт или на улицата, които разказват за мистични футболни срещи и доза адреналин. След първите такива разкази, мнозина започнаха да търсят из спортните форуми какво се случва и дали най-накрая спортната липса не се отрази жестоко на ситуацията.
Оказа се, че щетите не са толкова тежки и футболът никога не е бил толкова далече от нас. Огромна аудитория от феновете най-накрая припознаха присъствието на виртуален спорт и в следващите редове ще се опитаме да обясним защо интересът към него достигна такива висоти. Причините са достатъчно логични за всеки спортен почитател, европейското виртуално футболно първенство просто не спря своята работа.
И докато преди може да се е струвало не толкова изкушаващо или красиво, днес букмейкърите могат да се похвалят с невероятно красива графика, бърза спортна динамика и много човешки облик. Кратката футболна среща позволява на всеки запалянко да вземе само най-красивото от една игра, срещите са от няколко минути и обикновено се излъчват само най-добрите спортни положения. Европейското виртуално футболно първенство на Ефбет в момента се радва на добра аудитория и efbet регистрацията ще отвори вратите за нов вид спортни изживявания.
До тук добре, но веднага ще има критици, които ще кажат, че могат да се върнат към добрата стара FIFA, за да преживеят същата емоция, но виртуалният спорт се различава значително. Докато компютърните игри по презумпция ще предложат една и съща доминация на скъпите отбори и до някаква хомогенност ще се достигне след около 2-3 месеца игра, а понякога можем да говорим за срокове от една година, виртуалните футболни срещи се провеждат 24 часа в денонощието и за една седмица са успели да изиграят няколко спортни сезона, да излъчат победител и титуляри за следващия сезон.
Скоростта на игра позволява по-добри и по-високи шансове за дигиталната 11-торка на виртуалния Зидан, а и да не говорим, че дори и любимият отбор в момента изобщо да не се справя добре, след няколко часа започва следващият сезон.
А и нека бъдем откровени, експерти и критици казват, че в повечето случаи се взимат качествата на реалните футболни отбори, изследват се техните силни и слаби страни, но в някои случаи смятаме, че са прекалили с налагането на Валери Божинов при изпълнението на дузпи, друг път ще бъдем изненадани как някои нападатели се движат като Роналдо и падат също толкова съвършено точно. Поне знаем, че виртуалният наследник на Пиер Луиджи Колина няма да се върже толкова лесно на театъра, това важи и за всички останали артисти от трупата – феновете получават няколко минути чист футболен адреналин, а такъв не може да съществува, когато трофеят е зареден с милиони инвестиция. За съжаление лицензите не са винаги налични и се печелят трудно, но букмейкърите са предоставили достатъчно колоритни имена, достатъчно близки за ориентир на запалянковците.
Играта по своите качества не се различава особено от реалния футбол, но пък трябва да изтъкнем положителните страни: няма повече коментарни студиа, реклами, анализи от знайни и незнайни войни, залитане от едната крайност в другата и най-важното е, че цялата спортна вселена може да бъде навсякъде с вас.
Друга положителна страна е, че нито един виртуален мениджър няма да паркира автобуса и да прахоса времето, дигиталните лъвове определено заслужават парите си. Спортните бетинг експерти смятат, че виртуалният футбол е перфектен стар за начинаещите играчи, които искат да се впуснат в спортните залози. Виртуалното европейско първенство по футбол никога не е спирало, просто става все по-добро!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКомисия ще разглежда кандидатурите за обществен посредник на Шумен
Следваща статияОблачен и дъждовен четвъртък

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here