дом Наблюдател Евродепутати с чужди имена и… ала-бала! Мария Габриел призна колко на зле...

Евродепутати с чужди имена и… ала-бала! Мария Габриел призна колко на зле вървят нещата

0
ДЯЛ

„25% от младежите в Европа имат намерение да развиват собствен бизнес, докато в България този процент е под 10 на сто“. Това констатирала българският еврокомисар по иновациите и образованието Мария Габриел. Думите били изречени по време на откриването на някакво си издание на някаква си инициатива.
Мария с чуждата фамилия добавила, че младите в БГ трябвало да бъдат креативни, уникални, да не се страхуват, да споделят идеите си…
И т.н. подробности из житието на един евродепутат, който и хабер си няма какво се случва с младите хора в Родината му.
Ами да речем, че те се развиват, но на хиляди километри от дома. Като Мария, но не след евроизбори, а след собствен такъв. Избраха да не живеят в държавата, където вече и водата се краде. Мария, това ясно ли ти е?
Както и да е.
Та, същата депутатка, от „сърцето на Европа“, дава акъл. Ако някой се чуди какво работят европредставителите, то е да ръсят мозък. И да сменят фамилиите си. С такива, ябанджийски, на малко по-преуспели мъже. Хвърли ме мамо в предизборна партийна листа, че да си намеря мъж.
Другото е ала-бала.
Да го рече наистина преуспяла млада дама, ама точно този пример? Извинявай фамилиарниченето, Мария, но след „Ало, Танов“ и колко още чадъри и дъждобрани, та какви ли не изнасилвания на съзнанието за 30 години БГ преход, какви идеи да имат младите? Всъщност, те си го могат, но ти няма да го разбереш. Защото примерите са от други държави.
И те такива ала-бала.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочитаме паметта на Света мъченица Татяна
Следваща статияСредновековието в България ще оживее в шуменско училище

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here