дом Общество Д-р Александър Горчев, кмет на Велики Преслав: Имаме педагози, с които се...

Д-р Александър Горчев, кмет на Велики Преслав: Имаме педагози, с които се гордеем

0
ДЯЛ

Община Велики Преслав посреща новата учебна 2017- 2018 с добра равносметка – на територията на общината няма закрито нито едно училище. В училищата в селата Драгоево и Златар има по една маломерна паралелка и три слети, съобщи за 24shumen.com Дарина Минева, експерт в отдел „Култура“ и завеждащ отдел „Връзки с обществеността“. Тя обясни, че са ремонтирани всички училища.
Минева присъства на откриването на учебната година в с. Драгоево. В посланието си към учениците тя заяви:“15 септември е възлов ден за българското училище.Разпръсквайте светлината на знанието, срещайте се с новото, защото тогава ставате по-големи и самостоятелни“.
Кметът на Велики Преслав д-р Александър Горчев бе гост на празник в училище „Св.Св. Кирил и Методий“ в старата българска столица.“Имаме педагози, с които трябва да се гордеем. Въпреки, че сме малка община, те се справят успешно. Не отстъпват пред трудностите“, това се казва в поздравителен адрес на градоначалника до ученици и учители.
Според Горчев във Велики Преслав се подготвят авторитетни бъдещи личности.
Галина Минева
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСредното училище „Йоан Екзарх Български“ посрещна своите ученици
Следваща статияМалчуганите от НУ „Илия Р. Блъсков“ се учиха на пътна безопасност в първия учебен ден (видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here