дом Общество Държавата отпуска близо милион за аварийно-възстановителни дейности в Никола Козлево

Държавата отпуска близо милион за аварийно-възстановителни дейности в Никола Козлево

0
ДЯЛ

958 195 лева ще бъдат отпуснати на община Никола Козлево за аварийни ремонти и предотвратяване на бедствия. Средствата се отпускат с постановление на Министерския съвет (МС).
Голяма част от средствата – 269 271 лв. са предвидени за ремонта на читалище „Пробуда – 1906” в Никола Козлево. Останалите 688 924 лв. отиват за осигуряване проводимостта на речното легло на река Хърсовска в село Каравелово.
С постановлението на МС за отпуснати и 34 544 лв. за област Шумен. Те са за възстановяване на извършени разходи в резултат на настъпили повреди и разрушения по републиканската пътна мрежа на територията на областта. Сумата ще бъде преведена по бюджета на Министерството на регионалното развитие и благоустройство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИнспектори по джапанки: 25 000 скрити проверки по морето
Следваща статия2 500 лв. глоба за хулиган, набил шофьор на градския транспорт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here