дом Криминале Дрогиран, пиян и мъж без книжка бяха засечени да шофират в почивните...

Дрогиран, пиян и мъж без книжка бяха засечени да шофират в почивните дни

0
ДЯЛ

33-годишен мъж от Нови пазар е бил задържан в полицейския арест за шофиране след употреба на наркотични вещества и притежание. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Проверката от служители на районното управление била извършена на 21 май около 22.40 часа. На ул.“ Цар Освободител“  в града бил спрян водач на лек автомобил „Фолксваген“ с шуменска регистрация. Зад волана бил 33-годишен местен жител.  Тестван бил с дърг тест, който отчел положителна на амфетамин проба. Не е дал кръвна проба за анализ. При извършения личен обиск във вътрешен джоб на якето му е намерено найлоново пликче с около 2 грама бяло прахообразно вещество. По негови данни – амфетамин. Задържан бил за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство за шофиране след употреба на наркотични вещества и досъдебно за притежание на наркотични вещества или техни аналози.
57-годишен шуменец бил установен да шофира след употреба на алкохол. Проверката била извършена около 21.30 часа  на 22 май на ул. “Васил Априлов“ в града. Пътните полицаи установили, че водачът на лек автомобил “Киа Спортидж“ с шуменска регистрация, 57-годишен местен жител лъха на алкохол. Тестван бил с дрегер, който отчел 2,06 промила алкохол в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
На 24 май около 19.30 часа на кръстовище образувано от улиците „Владайско въстание“ и „Поп Андрей“ в Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил “Субару Аутбек“ с шуменска регистрация. Зад волана бил 34-годишен местен жител. Не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство. След справка станало ясно, че не притежава и никога не му е била издавана шофьорска книжка.
По двата случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявен е търг за отдаване под наем на магазин за цветя в двора на НУ „Илия Рашков Блъсков“
Следваща статияАпаш задигна пари и мобилни телефони от дома на възрастна жена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here