дом Политика ДПС няма да изключва от редиците си кмета „беглец“

ДПС няма да изключва от редиците си кмета „беглец“

0
ДЯЛ

Бившият кмет на село Цани Гинчево Красимир Георгиев няма да бъде изключен от ДПС, след като избяга в София за по-висока заплата, научи 24shumen. com.
Според членове на Областния съвет на Движението нямало основание – не е нарушен Устава на партията, Георгиев не е създавал разцепление в структурата в Никола Козлево, нито е работил „тайно за друга партия“. Това не означавало обаче, че активистите одобряват постъпката му – да напусне кметството и да избяга в столицата да си изкарва прехраната, заради ниската заплата на селски кмет.
„Това е предателство към избирателите, които са го издигнали на кметския пост“, анализира бягството член на областното ръководство на ДПС Шумен.
Той припомни, че на миналите парламентарни избори Георгиев даже бил в листата на партията и то на избираемо място.
Потърсен за коментар, общинският кмет на Никола Козлево Ешреф Реджеб заяви, че с Красимир Георгиев са били в добри отношения и не знае защо той е напуснал поста си без да го уведоми.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските баскетболисти с победа срещу момчетата на „Берое“
Следваща статияПеруански лектор ще гостува в ШУ за Деня на отворените врати

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here