дом Здраве До четвъртък ще бъдат готови списъците с медиците, желаещи да се ваксинират...

До четвъртък ще бъдат готови списъците с медиците, желаещи да се ваксинират срещу COVID-19

0
ДЯЛ
Снимка:Министерство на здравеопазването

До четвъртък ще бъдат изготвени списъците с всички медицински служители, които са заявили, че ще се ваксинират срещу COVID-19. След това директорите на регионалните здравни инспекции ще направят логистика, там където е необходимо да има мобилни екипи и колко на брой трябва да са те. Това каза министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов след среща с директорите на регионалните здравни инспекции, които ще отговарят за шестте ваксинационни района.
До края на годината ще бъдат сключени договори за доставка на хладилниците. В началото на следващата година те ще бъдат доставени. Вече на места се извършват ремонтни дейности, за да се осигурят помещения, които да отговарят напълно на изискванията за тяхното поставяне и съхранението на ваксините. Отделно ще има малки хладилници, които да бъдат на разположение на мобилните екипи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧестит празник, студенти!
Следваща статияСитуацията с коронавируса в Дома за стари хора и в Лозево е под контрол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here