дом Общество Доц. Мангъров с номинация за депутат! За новия щам: Торбалан умря, за...

Доц. Мангъров с номинация за депутат! За новия щам: Торбалан умря, за да се появи Баба Яга

0
ДЯЛ
Снимка: ПП АБВ

Политическа партия АБВ номинира доц. Атанас Мангъров за народен представител на предстоящите парламентарни избори, обяви на пресконференция председателят Румен Петков.
Номинирани по сектори са още:
Спорт: Антон Коджабашев, Георги Сталев и Цветан Антов;
Образование: Камен Семенлийски, Ирена Михайлова, Силвия Лецкова;
Благоустройство: Александър Стефанов, Руска Стефанова;
Икономика: Любомира Ганчева, Даниел Илчев;
Наука: Любомир Халачев, Пламена Заячка;
Култура: Веселин Плачков;
Здравеопазване: Атанас Мангъров.
Торбалан умря само, за да се появи Баба Яга. Т.е., единият щам замести другия, а новият щам цели единствено да оправдае строгите мерки. Това коментира на среща с жителите на Ловеч вчера инфекционистът доцент Атанас Мангъров.
По думите му „целта ни не е да набоцкаме или изследваме повече хора, а да ликвидираме вируса“.
Доцент Мангъров обясни, че е напълно безсмислено да бъдат изследвани учителите с бързи антигенни тестове, защото това нямало да доведе до никъде. Трябвало само да знаем колко хора вече са се срещали с вируса.
Специалистът стигна още по-далеч, като използва метафората за Торбалан, който бил умрял само, за да се появи Баба Яга. По думите му, новият щам целял само да оправдае строгите мерки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетири деца с COVID-19 са настанени за лечение в МБАЛ-Шумен
Следваща статияПозицията на ОбС-Шумен: Жалбата срещу решението за кметските заплати е неоснователна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here