дом Общество В края на ваканцията: Деца от Каспичан с приз „Приятели на библиотеката“

В края на ваканцията: Деца от Каспичан с приз „Приятели на библиотеката“

0
ДЯЛ

В края на лятната ваканция Детски отдел на библиотеката при НЧ „Пробуда-1928“ Каспичан, награди най-активните „Приятели на библиотеката“, съобщи Борислава Колева, библиотекар в институцията.
Отличилите се малки художници Кристиан Калчев и Йозлем Якуб получиха блокче за рисуване и водни боички.
Бяха наградени и най-активните читатели през лятната ваканция – Рая и Бистра Тодорови, Белослава Станчева, Даяна Миленова Димитрова, София Антонова, Айгюн Левин, Миглена Стоянова, Николай Николов, Никол Тодорова, Анна Илиева и още много други деца, които освен,че прочетоха всички книги от задължителната литература по БЕЛ, в свободното си време подвързваха и подреждаха книги в Детския отдел на библиотеката.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартираха масирани полицейски проверки по линия на TISPOL
Следваща статияКой ще чисти малките улици в Шумен? Общината търси фирма-изпълнител

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here