дом Общество Доброволци чистиха Шуменското плато, акцията продължава и в неделя

Доброволци чистиха Шуменското плато, акцията продължава и в неделя

1
ДЯЛ

Близо 100 чувала отпадъци събраха доброволците при днешната акция за почистване на шуменското плато. Експерти от ПП “Шуменско плато” се включиха в събирането и извозването на събрания боклук, съобщиха от предприятието. Най-замърсени са районите, достъпни с автомобил, като усилията бяха насочени в района на Ченгел табия.
Преобладават строителните отпадъци, чието изнасяне затрудни най-много доброволците. Акцията продължава и утре, неделя, от 7.00 часа. Сборния пункт е Информационния център на ДПП “Шуменско плато”, от където ще бъдат раздавани чували и ръкавици.
ДПП “Шуменско плато” призовава: НЕ ОСТАВЯЙТЕ ОТПАДЪЦИТЕ СИ В ГОРАТА!
На територията на Парка има достатъчно контейнери за боклук, разположени по основните заслони и паркинги, както и до всички туристически обекти. От ДПП „Шуменско плато“ благодарят на всички малки и големи доброволци, които се включиха днес според възможностите си в почистването.
Снимки: ДПП „Шуменско плато“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Кола пламна в движение, последва удар в мантинела, мъж и жена са с 30% обгаряния
Следваща статияС карта на „Велика Турция“ депутат на Ердоган вбеси гърците

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here