дом Здраве Добрият самарянин! Д-р Василев преглежда безплатно православни християни

Добрият самарянин! Д-р Василев преглежда безплатно православни християни

0
ДЯЛ

Църковното обстоятелство при храм „Св.Св.Три светители“ в Шумен разгледа и одобри молбата на д-р Васил Василев да преглежда безплатно християни, които имат здравословни проблеми. Чудесна е идеята на д-р Василев да помага на хората, казва председателят на настоятелството отец Красимир Капитанов. А в очите на миряните лекарят е ревностен християнин, пример за благочестие. Затова гледат на него с уважение и респект.
Съобщението за прегледите е поставено на входа на църквата. Християните ще имат възможност да се срещнат с доктора след предварително записване.
Д-р Василев е общопрактикуващ лекар в шуменското село Друмево и кв. „Тракия“. Дава дежурства и в „Спешна помощ“ на МБАЛ Шумен. Член е на Управителния съвет на общопрактикуващите лекари.
„Имах голямо желание да пея в църковния хор към храма. Но нещо не се получи. Избрах друга посока – да помагам на хората, които нямат достъп до медицинска помощ“, сподели пред 24shumen.com д-р Василев. В откровен разговор нещо, което е останало недоизяснено при джипито, ще се опитам да изясня аз, уточни той.
Казва още, че инициативата да бъде полезен с лекарска помощ е била отдавна в главата му. Щастлив е, че тази идея е на път да се реализира, разбира се с Божията помощ. Категоричен е, че физическите заболявания са изява на духовни проблеми – тревоги, безпокойство, нервност.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТази вечер наблюдаваме първата и последна Супер Луна за годината
Следваща статияДетска градина избира „Най-щурата снимка с татко”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here